Μόλις χθες ξεκίνησαν τα «επίσημα» δοκιμαστικάτου τραμ στον Πειραιά, ενόψει της έναρξης των δρομολογίων… αλλά οι πρώτες ενδείξεις είναι κάτι παραπάνω από αποθαρρυντικές!
Χθες, πρώτη μέρα των τελικών δοκιμών, προκλήθηκε απίστευτο κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο του Πειραιά.
Ενώ σήμερα, από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει τα προβλήματα!
Πιο συγκεκριμένα, στη συμβολή των λεωφόρων Εθνικής Αντιστάσεως και Τσαμαδού ακινητοποιήθηκε το ΤΡΑΜ για πάνω από μισή ώρα, λόγω παράνομα σταθμευμένου οχήματος.
Αποτέλεσμα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Piraeus Press, να κοπεί η κυκλοφορία στην Τσαμαδού.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.