Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για διαμέρισμα αυτοαπασχολούμενου που βγαίνει σε πλειστηριασμό

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για διαμέρισμα αυτοαπασχολούμενου που βγαίνει σε πλειστηριασμό

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει ότι η τράπεζα ζητά την εφάπαξ καταβολή 30.000 ευρώ προκειμένου να σταματήσει τον πλειστηριασμό και να ξεκινήσει με τον οφειλέτη τη διαδικασία διαλόγου για διακανονισμό του χρέους με δόσεις

pame-diamar2
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ έξω από τα κεντρικά γραφεία τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ ζητούν την αναστολή πλειστηριασμού για διαμέρισμα αυτοαπασχολούμενου που μένει με τη σύζυγό του και το παιδί του σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

Ο οφειλέτης έχει χρέος περίπου 380.000 ευρώ στην τράπεζα και το σπίτι του βγαίνει σε πλειστηριασμο με τιμή εκκίνησης τα 200.000 ευρώ. Η τράπεζα -όπως καταγγέλουν μέλη του ΠΑΜΕ- ζητά από τον αυτοαποσχολούμενο την καταβολή εφάπαξ ποσού των 30.000 ευρώ προκειμένου να σταματήσει τον πλειστηριασμο και να ξεκινήσει με τον οφειλέτη την διαδικασία διαλόγου για διακανονισμό του χρέους με δόσεις.

pame-diamar


«Οι "σωσμένες" τράπεζες από την συνεχή ληστεία του λαού μέσα από τα μνημόνια, τις ανακεφαλαιοποιήσεις, τα κουρέματα των ασφαλιστικών ταμείων, δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους αρπάζοντας τις κατοικίες ανθρώπων που έπεσαν στα δίχτυα τους και βρέθηκαν χωρίς δουλεία στα χρόνια της κρίσης. Αυτή την αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, την εκμεταλλεύονται στο έπακρο, με αποτέλεσμα να βγάζουν στο σφυρί χιλιάδες κατοικίες και μάλιστα οι περισσότερες πρώτες και μοναδικές κατοικίες αυτών των ανθρώπων. Πατάνε στους άθλιους νόμους όλων των κυβερνήσεων που ανάμεσα στη χρεοκοπία των τραπεζών και τη χρεοκοπία του λαού επέλεξαν να σώσουν τις τράπεζες και να τσακίσουν τον λαό. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ιδιώνυμο αδίκημα τον αγώνα του λαού για την προστασία της πρώτης κατοικίας και αυτεπάγγελτη δίωξη όποιου αγωνίζεται και η ΝΔ ψήφισε την ασυλία των τραπεζικών στελεχών για να μπορούν άνετα να ληστεύουν τον λαό. Ο ένας κόβει ο άλλος ράβει», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης