Αλβανοί έκλεψαν όπλο και λάδι από σπίτι στη Μεσσήνη

Αλβανοί έκλεψαν όπλο και λάδι από σπίτι στη Μεσσήνη

Διαπιστώθηκε ότι αυτοί που είχαν κλέψει χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας, τενεκέδες με 50 λίτρα ελαιόλαδο και μια κυνηγετική καραμπίνα, ήταν ένας 32χρονος και ένας 22χρονος από την Αλβανία

DIARRIKSI
Δύο νεαροί αλλοδαποί ήταν αυτοί ξάφρισαν ό,τι είχε αξία από ένα σπίτι στην κοινότητα Μάδαινα του Δήμου Μεσσήνης τα ξημερώματα της 3ης Οκτωβρίου, αλλά έβαλαν και σε νομικούς μπελάδες τον ιδιοκτήτη που κατηγορήθηκε για πλημμελή φύλαξη οπλισμού!

Μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Μεσσήνης, διαπιστώθηκε ότι αυτοί που είχαν κλέψει χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας, τενεκέδες με 50 λίτρα ελαιόλαδο και μια κυνηγετική καραμπίνα, ήταν ένας 32χρονος και ένας 22χρονος από την Αλβανία, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αλλά δεν συνελήφθησαν αφού είχε περάσει το αυτόφωρο.

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 22χρονος Έλληνας, ο οποίος διέρρηξε το κατάστημα μιας γυναίκας στην Τρίπολη και άρπαξε ένα πορτοφόλι, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης κατηγορούμενος για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης