Αλλοδαποί «έσπρωχναν» ποσότητες χασίς στην Κέρκυρα

Αλλοδαποί «έσπρωχναν» ποσότητες χασίς στην Κέρκυρα

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν να εξαρθρώσουν ένα κύκλωμα Αλβανών που εισήγαγαν μεγάλες ποσότητες χασίς από την πατρίδα τους και το διακινούσαν στην Κέρκυρα

Kerkyra-xasis
Σε έξαρση βρίσκεται η διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κάνναβης στην Κέρκυρα, όπου οι αστυνομικές υπηρεσίες συλλαμβάνουν τους διακινητές τον ένα μετά τον άλλο. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν να εξαρθρώσουν ένα κύκλωμα Αλβανών που εισήγαγαν μεγάλες ποσότητες χασίς από την πατρίδα τους και το διακινούσαν στην Κέρκυρα.

Το βράδυ της Τρίτης, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 29χρονο αλλοδαπό μέσα σε μια δύσβατη δασική περιοχή στην βόρεια Κέρκυρα και τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω να μεταφέρει δύο σάκους με 18 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 20 κιλών και 860 γραμμαρίων. Στην προανάκριση προέκυψαν τα στοιχεία άλλων δυο ομοεθνών συνεργών του ηλικίας 20 και 19 χρόνων, που όμως δεν εντοπίστηκαν και αναζητούνται. Και οι τρεις κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας, εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

*** Οι πληροφορίες οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στα ίχνη ενός 21χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη αρχικά με μικροποσότητα κάνναβης. Την προανάκριση ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών, άνδρες της οποίας έκαναν έρευνα στην κατοικία του νεαρού στην περιοχή Τσάρου και κατέσχεσαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 885 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας. Ο 21χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας και του απαγγέλθηκε κατηγορία για διακίνηση ναρκωτικών.

*** Λίγες ώρες νωρίτερα, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν περάσει χειροπέδες σε άλλους δύο αλλοδαπούς ηλικίας 27 και 30 χρόνων, μετά από έρευνες στις κατοικίες τους και σε μια δασική περιοχή στους Πουλάδες Κέρκυρας όπου βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 400 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας κατηγορούμενοι για εισαγωγή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν και 220 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης