Δολοφονία στο Περιστέρι: Κυνικός και ψύχραιμος ο δράστης που πυροβόλησε στην καφετέρια

Δολοφονία στο Περιστέρι: Κυνικός και ψύχραιμος ο δράστης που πυροβόλησε στην καφετέρια

O τρόπος με τον οποίο πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι και την πλάτη το θύμα του παραπέμπουν σε μαφιόζικου τύπου εκτέλεση - Υλικό από βίντεο εξετάζει η αστυνομία για να ταυτοποιήσει τον δράστη

peristeri-dol
Σε μαφιόζικου τύπου εκτέλεση παραπέμπει η δολοφονία σε καφετέρια γνωστού ηθοποιού στο Περιστέρι το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχει καταγραφεί ο δράστης και εκτιμάται ότι πλέον είναι ζήτημα χρόνου η ταυτοποίησή του. 

Ο δράστης κατά πληροφορίες μιλούσε σπαστά ελληνικά και έδρασε κυνικά και ψύχραιμα καθώς πυροβόλησε τρεις φορές - δύο στο κεφάλι και μια στην πλάτη - το θύμα του.

Η δολοφονία, μάλιστα, σημειώθηκε μπροστά στα μάτια των θαμώνων του μαγαζιού.

Εντύπωση προκαλεί, επίσης, ότι ο δολοφόνος δεν φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του αδιαφορώντας για την παρουσία αυτοπτών μαρτύρων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης και το θύμα καθόντουσαν, νωρίτερα, στο ίδιο τραπέζι και είχαν μία έντονη συζήτηση, όταν κάποια στιγμή, ο δράστης σηκώθηκε από το τραπέζι και είπε στο θύμα, «καλά πάω να το φέρω». Αυτό το σκηνικό του καυγά πάντως, κάνει την αστυνομία να εκτιμά ότι κίνητρο του εγκλήματος ήταν προσωπικές διαφορές ανάμεσα σε θύτη και θύμα.

Κατά πληροφορίες τον δολοφόνο περίμενε ένας άνδρας με μηχανή ενώ άλλες πληροφορίες που επικαλείται το Έθνος αναφέρουν ότι ο δράστης είχε φροντίσει να έχει κάλυψη από άτομα που τον περίμεναν έξω από την καφετέρια.

Κλείσιμο
Την έρευνα έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτoνιών της Ασφάλειας Αττικής.

Δολοφονία στο Περιστέρι


Δολοφονία Περιστέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης