Αλεξανδρούπολη: Έπιασαν αλλοδαπό που αναζητούνταν από την Βουλγαρία

Αλεξανδρούπολη: Έπιασαν αλλοδαπό που αναζητούνταν από την Βουλγαρία

Για τον 48χρονο είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης – Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τον θεώρησαν ύποπτο, τον σταμάτησαν και του πέρασαν χειροπέδες 

peripoliko_10
Να διαφύγει στο ελληνικός έδαφος φιλοδοξούσε ένας 48χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της Βουλγαρίας, καθώς αναζητούνταν για την εμπλοκή του σε κλοπές κατ΄εξακολούθηση, αλλά εντοπίστηκε στην Αλεξανδρούπολη και συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. θεώρησαν ύποπτο τον 48χρονο Βούλγαρο και τον σταμάτησαν για να ελέγξουν τα στοιχεία του, οπότε διαπίστωσαν ότι διώκεται στην γειτονική χώρα και του έβαλαν χειροπέδες. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ο οποίος κίνησε την διαδικασία για τον επαναπατρισμό του βάσει του διωκτικού εγγράφου.

*** Σην Ζάκυνθο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 25χρονος αλλοδαπός δουλέμπορος που, όπως διαπιστώθηκε, αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Φλώρινας για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών. Ο 25χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, που διέταξε την μεταγωγή του στην Φλώρινα για να απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης