Πάτρα: Ζευγάρι καλλιεργούσε παραισθησιογόνα μανιτάρια και τα διακινούσε

Πάτρα: Ζευγάρι καλλιεργούσε παραισθησιογόνα μανιτάρια και τα διακινούσε

Το ζευγάρι συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν μετρητά ύψους 4.540 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις του παράνομου εμπορεύματος

Patra-manitaria
Στον κόσμο των παραισθήσεων έστελνε την «πελατεία» του ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων, που είχαν εγκαταστήσει στο σπίτι τους στην Πάτρα δυο πλήρη συστήματα για την ανάπτυξη παραισθησιογόνων μανιταριών ψιλοκυβίνης και διακινούσαν την παραγωγή τους, που τους απέφερε πλούσια έσοδα!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν συλλέξει στοιχεία για τις παράνομες δραστηριότητες του 29χρονου άνδρα και της 27χρονης συντρόφου του, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι τους, όπου ανακάλυψαν την εγκατάσταση και κατέσχεσαν παραισθησιογόνα μανιτάρια βάρους 4,7 γραμμαρίων, μαζί με 150,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Το ζευγάρι συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν μετρητά ύψους 4.540 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις του παράνομου εμπορεύματος. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης