Χιλιάδες οι κλήσεις από την τροχαία για οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλ

Χιλιάδες οι κλήσεις από την τροχαία για οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλ

Από 15 έως 21 Απριλίου ελέγχθηκαν συνολικά 28.426 οχήματα και βεβαιώθηκαν 6.579 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος

Alkotest
Κατά χιλιάδες μοιράστηκαν και την τελευταία εβδομάδα οι κλήσεις της τροχαίας σε οδηγούς ανά τη χώρα, στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, από 15 έως 21 Απριλίου, από 1.211 τροχονομικά συνεργεία που συγκροτήθηκαν πανελλαδικά, ελέγχθηκαν συνολικά 28.426 οχήματα και βεβαιώθηκαν 6.579 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Οι περισσότερες καταγράφηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (852), της Θεσσαλονίκης (360), της Πιερίας (333), της Φθιώτιδας (305), της Κορινθίας (275) και στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης/Β.Ο.Α.Κ. (271).

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης