Δράμα: Σεσημασμένη παρίστανε τη γιατρό και ζήτησε δανεικά

Δράμα: Σεσημασμένη παρίστανε τη γιατρό και ζήτησε δανεικά

Η 34χρονη είχε καταφύγει πολλές φορές στο ίδιο κόλπο

drama_doctorina
Πολλές φορές έχει καταφύγει στο ίδιο κόλπο μια 34χρονη απατεώνισσα, που επικοινώνησε τηλεφωνικά με μια 40χρονη στην Δράμα, της συστήθηκε ως γιατρός και της ζήτησε χρήματα τάχα για να εξυπηρετήσει κάποιον, με την υπόσχεση ότι θα της τα επέστρεφε η ίδια.

Η 40χρονη πείστηκε να της αποστείλει 121 ευρώ με ταχυδρομική επιταγή, αλλά από τις 16 Ιανουαρίου που το έκανε η «γιατρός» χάθηκε από προσώπου γης! Έτσι, την κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι ερεύνησαν την υπόθεση και διαπίστωσαν ότι η δράστιδα ήταν παλιά τους γνώριμη. Σε βάρος της 34χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εξαπάτησε και άλλους με το ίδιο ή παρόμοιο πρόσχημα.

*** Θύμα απάτης είχε πέσει στις 3 Μαρτίου και ένας Έλληνας στην Τρίπολη, αλλά η υπόθεση εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, ενός 29χρονου και ενός ανήλικου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης