Αλλοδαποί πωλούσαν εκατοντάδες λαθραία καπνικά είδη στη Χίο

Αλλοδαποί πωλούσαν εκατοντάδες λαθραία καπνικά είδη στη Χίο

Πρόκειται για δύο περιπτώσεις που δεν φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους, ωστόσο ερευνάται αν οι δράστες είχαν κοινό προμηθευτή

Xios-tsigara-kapnos
Μέσα σε ένα 24ωρο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας πέρασαν χεοιροπέδες σε δυο αλλοδαπούς οι οποίοι διακινούσαν στη Χίο μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων. Οι δυο περιπτώσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους και συντάχθηκαν διαφορετικές δικογραφίες, ωστόσο ερευνάται αν οι δράστες είχαν κοινό προμηθευτή.

Την Πέμπτη εντοπίστηκε στο νησί ένας 37χρονος αλλοδαπός, που υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά 500 πακέτα τσιγάρων και 105 συσκευασίες καπνού χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης. Τα λαθραία είδη κατασχέθηκαν, όπως και 385 ευρώ τα όποια είχε πάνω του ο αλλοδαπός.

Μια ημέρα νωρίτερα, είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς ένας 29χρονος αλλοδαπός, που και αυτός είχε στην κατοχή του δύο χάρτινες συσκευασίες με συνολικά 1.000 πακέτα τσιγάρα χωρίς τις ταινίες του φόρου κατανάλωσης. Και αυτά κατασχέθηκαν, ενώ οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης