Ερμούπολη: «Μακρυχέρα» φυγόποινη έκλεβε κάρτες και έκανε αγορές
Η 35χρονη ήταν έμπειρη στις κλοπές, για τις οποίες μάλιστα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών
Άφηνε για άλλες πελάτισσες τα... ψώνια στα εμπορικά καταστήματα της Ερμούποληςμια 35χρονη Ελληνίδα, που επικέντρωνε την προσοχή της στις τσάντες και τα προσωπικά αντικείμενα των υπαλλήλων. Μεταξύ αυτών που έκλεβε, ήταν και τραπεζικές κάρτες με τις οποίες έκανε ανέπαφες συναλλαγές και αγορές.
Η 35χρονη ήταν έμπειρη στις κλοπές, για τις οποίες μάλιστα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών που εκκρεμούσε σε βάρος της. Όταν συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, βρέθηκαν στην κατοχή της τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους.
Από την προανάκριση εξακριβώθηκε ότι από την προηγούμενη Τρίτη ως το Σάββατο, διέπραξε τέσσερις κλοπές με θύματα υπαλλήλους καταστημάτων και σε δυο περιπτώσεις χρησιμοποίησε τις κλεμμένες τραπεζικές κάρτες. Η «μακρυχέρα» οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου που της άσκησε δίωξη για κλοπές και ερευνάται αν έχει διαπράξει κι άλλες.
Το ανεκτίμητο δώρο που προσφέρει η επιστήμη στις γυναίκες και τις βοηθά να κρατήσουν ανοιχτή την πόρτα στη μητρότητα - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την κρυοσυντήρηση ωαρίων.
Η επέκταση του προγράμματος Zero Drop στη Βοιωτία -σε κοντινή απόσταση από την Αττική- αξιοποιεί προηγμένες λύσεις εξοικονόμησης νερού και αποτελεί ένα υποδειγματικό και επιτυχημένο μοντέλο συνεργασίας μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, για το κοινό καλό.