Βρήκε μετανάστες μέσα στο σπίτι της στη Μόρια

Βρήκε μετανάστες μέσα στο σπίτι της στη Μόρια

Η ίδια διαβεβαίωσε την αστυνομία ότι οι δύο νεαροί δεν ήθελαν να την κλέψουν κι έτσι αφέθηκαν ελεύθεροι

moria-pic-ena
Παράνομα μπήκαν στο σπίτι μιας 48χρονης αλλοδαπής στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο, δυο νεαροί μετανάστες που φιλοξενούνται στο κοντινό hot spot, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πανικοβληθεί μόλις επέστρεψε και τους βρήκε μπροστά της. Ωστόσο, δεν είχαν σκοπό να κλέψουν!

Μετά την καταγγελία της γυναίκας, την περασμένη Τρίτη, στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Μυτιλήνης, οι οποίοι συνέλαβαν τους αλλοδαπούς εισβολείς ηλικίας 18 και 19 χρόνων. Όμως, καθώς η 48χρονη διαβεβαίωσε ότι δεν αποπειράθηκαν να κλέψουν, σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και τους άφησαν ελεύθερους.

*** Προσποιήθηκε ότι δοκίμαζε ρούχα σε ένα κατάστημα στην Πάτρα ένας 19χρονος Έλληνας, το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά όταν έκανε να φύγει χωρίς να αγοράσει κάτι, οι υπάλληλοι διαπίστωσαν πως κάτω από τα δικά του ρούχα φορούσε εμπορεύματα. Έτσι, κάλεσαν αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν ρούχα αξίας 40 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στο κατάστημα. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής.

*** «Γκρέμισε» την βιτρίνα ενός εμπορικού καταστήματος, μπήκε μέσα, άρπαξε από την ταμειακή μηχανή όσα χρήματα βρήκε και προσπάθησε να εξαφανιστεί, ένας 32χρονος Έλληνας τα ξημερώματα της Πέμπτης. Όμως, τον πρόλαβαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης