Παραδόθηκαν τέσσερα αυτοκίνητα για την εξυπηρέτηση των φυλακών

judge_cars

Τα οχήματα προορίζονται να χρησιμοποιηθούν από τις υπηρεσίες εξωτερικής φρούρησης, για τις μεταγωγές κρατουμένων αλλά και την ενίσχυση της περιμετρικής ασφάλειας των καταστημάτων

Παραδόθηκαν, από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, τα πρώτα τέσσερα καινούργια οχήματα στις φυλακές τα οποία προστίθενται στο στόλο του σωφρονιστικού συστήματος, μετά από 15 και πλέον χρόνια.

Τα οχήματα πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τις υπηρεσίες εξωτερικής φρούρησης, για τις μεταγωγές κρατουμένων αλλά και την ενίσχυση της περιμετρικής ασφάλειας των καταστημάτων.

Σύντομα, εξάλλου, όπως ανήγγειλε ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Ευτύχης Φυτράκης αναμένεται η αγορά ακόμη 11 οχημάτων που θα χρησιμοποιηθούν για τους ίδιους σκοπούς, ενώ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες και για την αντικατάσταση του συνόλου των οχημάτων μεταγωγής (μικρά λεωφορεία).

Ακόμα, κατά τον γενικό γραμματέα, οι ενέργειες αυτές συμβάλουν στην αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας των φυλακών και με αυτόν τον τρόπο αφενός στην ασφάλεια, αφετέρου στην προστασία των δικαιωμάτων των κρατουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα κράτησης σε όλη τη χώρα ανέρχονται στα 34.

ΣΧΟΛΙΑ

Κουφός Ντίνος

Παρακαλώ, το ένα αυτοκίνητο να το διαθέσετε για τις προσωπικές μου μετακινήσεις. Με σωφέρ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

limeniko-paradosi

Το τμήμα ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για απαξιωτική συμπεριφορά της κυβέρνησης απέναντι στον απελθόντα Αρχηγό Σταμάτη Ράπτη τονίζοντας ότι είναι «αναιτιολόγητη η απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την αποστρατεία του πριν τη λήξη της θητείας του»

1
open

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου αγώνες δρόμου  10 και 5 χλμ. για τους ενήλικες και 800 μ. για παιδιά. με τίτλο: «Open Door Run», σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

1aselgia-arthro

Ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης για τον 60χρονο φλαουτίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών - Πρωτοδίκως ο μουσικός είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 30 ετών για ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο κοριτσιών 8 και 10 ετών 

3