Δείτε βίντεο: Ποιοι ενοχλήθηκαν όταν η μπάντα του λιμενικού έπαιξε το «Μακεδονία Ξακουστή»;

Δείτε βίντεο: Ποιοι ενοχλήθηκαν όταν η μπάντα του λιμενικού έπαιξε το «Μακεδονία Ξακουστή»;

Προβλέπεται η συμμετοχή της μπάντας στην αλλαγή φρουράς - Πληροφορίες ότι από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ζήτησαν ενημέρωση για το γεγονός

limed
Σύγχυση επικράτησε το πρωί με αφορμή το γεγονός ότι η μπάντα του Λιμενικού, συνόδευσε την προεδρική Φρουρά στην αλλαγή φρουράς που γίνεται στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Η μπάντα του Λιμενικού στις 11:00 το πρωί, έφτασε στο μνημείο παιανίζοντας το «Μακεδονία Ξακουστή», ενώ σε άψογη παράταξη ακολουθούσε το άγημα της Προεδρικής Φρουράς.

Η μεγάλη αλλαγή φρουράς

Ο κόσμος μάλιστα που βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ξέσπασε σε θερμό χειροκρότημα και επευφημίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αντέδρασαν σαν να ενοχλήθηκαν και ζήτησαν ενημέρωση για το γεγονός.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από διασταυρωμένες πληροφορίες, η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς στην πλατεία Συντάγματος συνοδεία στρατιωτικής -ή μπάντας από τα σώματα ασφαλείας- προβλέπεται από τους ισχύοντες κανονισμούς και γίνεται κάθε Κυριακή, με την συμμετοχή της μπάντας του λιμενικού, του Πολεμικού Ναυτικού και μουσικών από τα άλλα γενικά επιτελεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης