Ο «Άτλας» βρήκε ενάμισι κιλό χασίς σε σπίτι στις Σέρρες

Ο «Άτλας» βρήκε ενάμισι κιλό χασίς σε σπίτι στις Σέρρες

Το εκπαιδευμένο τετράποδο πήγε αμέσως στο σημείο όπου κρύβονταν 23 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 377,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και το υπέδειξε στον συνοδό του αστυνομικό

astynomia_skylos
«Πάγωσε» ένας 66χρονος, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του σε περιοχή των Σερρών, έχοντας στα χέρια το ένταλμα για έρευνα και δίπλα τους τον «Άτλαντα», τον σκύλο ανιχνευτή που δεν θα δυσκολευόταν να ανακάλυψει το ένοχο μυστικό του.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο πήγε αμέσως στο σημείο όπου κρύβονταν 23 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 377,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και το υπέδειξε στον συνοδό του αστυνομικό. Ο 66χρονος, που είχε πάνω του και δυο τσιγαριλίκια, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο «Άτλας» πήρε τα εύσημα των αστυνομικών.

*** Σε μπλόκο που είχε στηθεί από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Τροχαίας Ιωαννίνων μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. Άρτας στο ύψος του Δροσοχωρίου, αναγκάστηκαν να σταματήσουν δυο Έλληνες ηλικίας 38 και 34 χρόνων που κινούνταν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους στην Εγνατία Οδό. Ο έλεγχος που ακολούθησε, αποκάλυψε ότι είχαν στην κατοχή τους μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 16,6 γραμμαρίων που κατασχέθηκε. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών, ενώ το αυτοκινητό τους κατασχέθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης