Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τα θραύσματα της βόμβας στο Κολωνάκι.
Ο νεαρός ένστολος που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, κλήθηκε από τον νεωκόρο του Αγίου Διονυσίου για το περίεργο πακέτο που είχε τοποθετηθεί το πρωί της Πέμπτης στην είσοδο του ναού που βρίσκεται στην οδό Σκουφά και δέχθηκε τα θραύσματα από τη βόμβα στο πρόσωπο και τα χέρια.
Ο αστυνομικός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του αφαίρεσαν τα θραύσματα από το αριστερό χέρι και το αριστερό πόδι και η γενική κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί. Βελτιωμένη είναι και η κατάσταση με το αιμάτωμα που είχε εμφανίσει στο αριστερό του μάτι.
Σήμερα, προχώρησαν σε καθαρισμό των τραυμάτων ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την απώλεια της ακοής του -το σοβαρότερο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει- οι γιατροί εκτιμούν ότι είναι προσωρινή και θα επανέλθει. Απόψε, ο τραυματίας αστυνομικός αναμένεται να βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να μεταφερθεί σε απλό θάλαμο νοσηλείας.
Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο βρίσκεται και ο πατέρας του τραυματία, ο οποίος είναι αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και ταξίδεψε από την Κρήτη για να σταθεί στο πλευρό του γιου του.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.