Κυκλοφοριακό κομφούζιοεπικρατεί από νωρίς το απόγευμα σε πολλές οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου, δοκιμάζοντας την υπομονή των οδηγών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Τροχαία, τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος του ΣΕΦ στο ρεύμα προς Γλυφάδα, κυρίως λόγω των έργων για το τραμ.
Στο μποτιλιάρισμα συνέβαλε και μία καραμπόλα αυτοκινήτων στο Νέο Φάληρο νωρίτερα. Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στην Εθνάρχου Μακαρίου, στο ύψος του ΣΚΑΙ, λόγω νέου απειλητικού τηλεφωνήματος.
Την ίδια στιγμή αυξημένη είναι η κίνησηκαι στην Πειραιώς, από τον Πειραιά έως το Μοσχάτο, τμηματικά και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, καθώς και στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, τόσο στο ρεύμα εισόδου (από Λυκόβρυση), όσο και εξόδου (από Αχαρνών).
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη