Ζωοκλέφτες εξαφάνισαν ολόκληρο κοπάδι!

Ζωοκλέφτες εξαφάνισαν ολόκληρο κοπάδι!

Ένα  ολόκληρο κοπάδι από πρόβατα  έκανε… «φτερά» μέσα από τον στάβλο του σε ένα κτήμα στην Ηλεία και μάλιστα χωρίς να αντιληφθεί κανείς πώς! Ο ιδιοκτήτης των ζώων, που ήταν θηλυκά και έτοιμα να γεννήσουν, κάνει λόγο για οργανωμένο κύκλωμα ζωοκλεφτών που άρπαξαν τα ζώα του με σκοπό να τα εμπορευτούν ...

Έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα
Ένα  ολόκληρο κοπάδι από πρόβατα  έκανε… «φτερά» μέσα από τον στάβλο του σε ένα κτήμα στην Ηλεία και μάλιστα χωρίς να αντιληφθεί κανείς πώς! Ο ιδιοκτήτης των ζώων, που ήταν θηλυκά και έτοιμα να γεννήσουν, κάνει λόγο για οργανωμένο κύκλωμα ζωοκλεφτών που άρπαξαν τα ζώα του με σκοπό να τα εμπορευτούν.

Η περίεργη  ζωοκλοπή έγινε μέσα σε ένα  βράδυ και οι δράστες βρήκαν  τρόπο να μεταφέρουν χωρίς να τους δει κανείς ένα φορτηγό έξω από τον στάβλο, ο οποίος βρίσκεται μέσα σε έναν περιφραγμένο και ασφαλισμένο –σύμφωνα με τον κτηνοτρόφο- χώρο έκτασης 30 στρεμμάτων στο Κολίρι Ηλείας! Η ύπαρξη του φορτηγού θεωρείται βέβαιη, καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα να πάρουν το κοπάδι και να φύγουν με τα πόδια γιατί σίγουρα θα γίνονταν αντιληπτοί.

Οι ζωοκλέφτες  πρέπει να ήξεραν πού χτυπούσαν,  αφού το κοπάδι απαρτιζόταν από 25 προβατίνες Γαλλικής και Γερμανικής ράτσας, όλες ετοιμόγεννες και δύο κριάρια επίσης Γαλλικής ράτσας. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδας, η αξία των κλεμμένων ζώων φτάνει περίπου στα οκτώ χιλιάδες ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης