Αδέλφια διακινούσαν ηρωίνη στην Κάτω Αχαΐα

Αδέλφια διακινούσαν ηρωίνη στην Κάτω Αχαΐα

Συνελήφθη ο ένας από τους δύο, καθώς ο άλλος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται

axaia1
«Ντου» σε ένα πρόχειρο κατάλυμα που χρησιμοποιούσαν δυο αδέλφια ως κέντρο διακίνησης ηρωίνης στην περιοχή Σαγαίικα της Κάτω Αχαΐας έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, αλλά κατάφεραν να βάλουν στο χέρι τον 46χρονο, ενώ ο 50χρονος αδελφός του τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Τα αδέλφια είχαν στοχοποιηθεί από το απόγευμα της Παρασκευής, όταν συνελήφθησαν ένας 46χρονος και ένας 41χρονος στους οποίους είχαν πουλήσει περίπου τέσσερα γραμμάρια ηρωίνης που βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν. Όταν έγινε γνωστή η ταυτότητα των προμηθευτών, οργανώθηκε επιχείρηση για την σύλληψή τους η οποία πέτυχε κατά το… ήμισυ!

Hrwini-Axaia


Ο 46χρονος υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δυο συσκευασίες με μονωτική ταινία που περιείχαν ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 249 γραμμαρίων. Έτσι, οδηγήθηκε μαζί με τους δυο τοξικομανείς «πελάτες» του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε δίωξη σε βάρος του πωλητή και του αναζητούμενου αδελφού του για διακίνηση και σε βάρος των άλλων δυο για αγορά ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης