Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 43χρονου για λαθραία καπνικά προϊόντα

Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 43χρονου για λαθραία καπνικά προϊόντα

Εντός της καμπίνας του τράκτορα, βρέθηκαν 890 πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, τα οποία στερούνταν της ειδικής ελληνικής ταινίας φόρου κατανάλωσης

tsigara-igoumenitsa
Στη σύλληψη ενός 43χρονου αλλοδαπού προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης (25/4), στελέχη της Ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου στην Ηγουμενίτσα, για παράβαση των διατάξεων του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας».

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, που οδηγούσε ο 43χρονος, εντοπίστηκαν, επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία εντός της καμπίνας του τράκτορα, 890 πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, τα οποία στερούνταν της ειδικής ελληνικής ταινίας φόρου κατανάλωσης και επρόκειτο να μεταφερθούν παράνομα στο εξωτερικό.

Δείτε βίντεο:
Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα (25/04/24)
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα καπνικά προϊόντα και το φορτηγό με επικαθήμενο, τα οποία πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο Ηγουμενίτσας.

Eιδήσεις σήμερα:

Γιατρός του «Αττικόν»: Διασωλήνωση χωρίς ενδείξεις θα ήταν λάθος - Καλλιάνος: Θα γίνω ο εφιάλτης τους

Θρήνος για τον 34χρονο που έπεσε από τον Λευκό Πύργο - «Πήγες να βρεις τη μαμά, αδερφέ μου...»

«Είναι πραγματικά πολύ άρρωστος»: Δημοσίευμα μιλά για επιδείνωση της υγείας του Καρόλου και ετοιμασίες για τη βασιλική κηδεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης