32ος Γύρος Αθήνας: Απροσπέλαστο το κέντρο για 4 ώρες

run_arthro

Δείτε την στιγμή της εκκίνησης στην πλατεία Συντάγματος - Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 

Περισσότεροι από 10.000 μικροί και μεγάλοι, έχουν δηλώσει συμμετοχή για τον "32ο Γύρο της Αθήνας", ο οποίος διεξάγεται σήμερα με αφετηρία και τερματισμό το Σύνταγμα.

Την εκκίνηση για τη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων έδωσε, στις 10 το πρωί, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από την πλατεία Συντάγματος στο ύψος της οδού Ερμού. Η εκκίνηση για τα 5 χιλιόμετρα, δόθηκε την ίδια ώρα από τη λεωφόρο Αμαλίας, μπροστά από τον 'Αγνωστο Στρατιώτη.

Εγγραφές πραγματοποιούνταν μέχρι και σήμερα το πρωί στις 9.30 π.μ, στη γραμματεία της διοργάνωσης (πλ. Συντάγματος).

Η Τροχαία ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που τέθηκαν σε ισχύ από τις 8 το πρωί της Κυριακής και θα ισχύουν περίπου ως τις 12.30 μετά το μεσημέρι.Αναλυτικά:

Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας κατά τις ώρες 08.00΄ έως 12.30΄ καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 06.00΄ έως 12.30΄, ως εξής:

-Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- Πλ. Συντάγματος.

- Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Αθ. Διάκου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού.

- Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας κατά τις ώρες 09.00΄ έως 12.30΄ καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 06.00΄ έως 12.30΄, ως εξής:

- Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- Μπενάκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και Ακαδημίας.

-Σταδίου, Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και Ακαδημίας, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

- Παράδρομος Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της.

- Χαλκοκονδύλη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πατησίων και της Πλ. Κάνιγγος.

- Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Πλ. Καραϊσκάκη (Δισκοβόλος).

- Βασ. Γεωργίου Β΄ και Ρηγίλλης, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

- Πειραιώς: Στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της Πλ. Ομονοίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Π. Ράλλη και της Ιεράς Οδού και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.

- Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της Πλ. Ομονοίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- Λ. Βασ. Κων/νου: Σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αρδητού.

Στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σπ. Μερκούρη και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Σοφίας.

-Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Βασ. Όλγας και Λ. Βουλιαγμένης και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βουλιαγμένης.

- Ροβέρτου Γκάλλι, Χατζηχρήστου, Γαριβάλδι, Μουσών, Παναιτωλίου, Αρακύνθου, Στησικλέους, Ακάμαντος, και Νηλέως, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

- Δημοφώντος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κοίλης και Πουλοπούλου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Ηρακλειδών, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ερυσίχθονος και της Πλ. Αφαίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

- Περσεφόνης, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ. Αφαίας και της οδού Πειραιώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Επίσης δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων, εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:

- Λ. Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης

- Λ. Βασ. Κων/νου και Βασ. Γεωργίου Β΄

- Λ. Βασ. Σοφίας και Λ. Βασ. Κων/νου

ΣΧΟΛΙΑ (33)

Ανακοίνωση

Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί!!! Ανετα μπορείται τώρα να πάρετε τα κουβαδάκια με τις ρόδες και να πάτε για φραπεδιά ή μασαμπούκα.

Κακαμινης

Σαχλαμάρες του Καμίνη

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ;

Κάθε μα κάθε Κυριακή αυτή η δουλειά θα γίνεται ; Ο κόσμος τρέχει στη φύση ή στον τάπητα του σταδίου , οχι στην άσφαλτο , ελεος πια . Είμαστε άνθρωποι !

Το Καμίνειο.....κέντρο θα εννοείτε....

Πόλη παραδωμένη σε έναν λαθροδήμαρχο που είναι και υπέρ του Τσυριζοαθλητισμού(!) και κάθε Κυριακή τους προσφέρει τους πιό κεντρικούς δρόμους για τρεξιματάκια ...ποδηλατάκια και σκυλάκια...Εμείς οι κάτοικοι του ιστορικού κέντρου της Αθηναμπούλ υπάρχουμε για να ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ μόνο, σε υπέρογκα τέλη και φόρουςςςςςςςςςςς.....

Λογικός

Εν τω μεταξύ όλοι αυτοί που γκρινιάζουν για το απροσπέλαστο κέντρο είναι οι ίδιοι που κατεβαίνουν με το αυτοκίνητο στο κέντρο και το κάνουν απροσπέλαστο κάθε μέρα. SPOILER ALERT: Αναμένονται απαντήσεις ειρωνείας, γκρίνιας κτλ κτλ

κατοικος κεντρου

Υπαρχουν ακομη λιγοι μονιμοι κατοικοι ελληνικης καταγωγης στο κεντρο αγαπητε που κουραζονται πολυ με αυτες τις φιέστες του κ. Καμινη καθε λιγο και λιγακι..οποιος θελει μπορει να τρεξει χωρις να μπλοκαρει τη μιση πολη για ωρες..εχει πολλα βουνα παρκα και παραλιες.

συνταξιουχος

Λιγη λογικη. Ξεχνας τους λιγους και εκλεκτούς παραμενοντες ελληνες κατοικους μεσα στο γκετο του κεντρου..για οποιον επιθυμει να τρεχει υπαρχουν πολλα αλλα μερη πολυ πιο καταλλη Ηλα μπορω να προτεινω τουλαχιστον 4 εντος Νομου Αττικης ..αλλα πως θα γινει η φιεστα των εταιριων και του κ. Δημάρχου ?

Παγκοσμια Ημέρα Βλάκα

Πηγαίνετε σε ένα γήπεδο να τρέχετε γύρω γύρω αποβλακωμένοι, οι δρόμοι δεν είναι για τρέξιμο.

Α

10.000 δρομεις χ 10€ συμμετοχη=100.000€.νερα μπανανες τζελ απο χορηγους (τζαμπα)...ειναι πολλα τα λεφτα...η εφορια τι λεει;;;

Για τα πανηγύρια !

Τι θα πει «απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας» ; Τα ασθενοφόρα δηλαδή , δεν περνάνε ; Αν κάποιος κάτοικος του κέντρου πάθει έμφραγμα η εγκεφαλικό η κάποιος από την περιφέρεια χρειάζεται κλινική του κέντρου , θα τον αφήσουν να πεθάνει ; Πόσο πια ασόβαροι έχουμε γίνει σ’ αυτή τη χώρα ; Και πράγματι συμφωνώ με τους άλλους , δηλαδή γιατί πρέπει να κλείνει το κέντρο κάθε φορά ; Έχετε δει να κλείνει κάθε τόσο και λιγάκι το κέντρο της Ρώμης , του Λονδίνου , του Παρισιού η του Πεκίνου , του Δελχί η οποιασδήποτε άλλης πρωτεύουσας στον κόσμο ; Κι όλοι αυτοί οι αθληταράδες του κλειστού κέντρου , δεν έχουν άλλη μέρα και ώρα να αθληθούν; Συμπερασματικά , είμαστε για τα πανηγύρια !

Τρέξτε χαϊβάνια Κυριακάτικα

Νεοταξίτικες κοινωνικές μπούρδες για αργόσχολους νεοέλληνες ψηφοφόρους ζόμπυ της νέας τάξης

Ρομπότ

Γελάνε και οι πέτρες. Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Μαριώ χτενιζεται. Πραγματικά μερικές φορές σκέφτομαι ότι χρειάζεται μια χούντα στο ελλαδισταν για να τρέχουν κάθε μέρα οι νεοέλληνες και νηστικοί

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Samson_Simera

Η ιστορία της ζωής του -Από τα πολλά χτυπήματα που είχε δεχθεί είχε κοντύνει οκτώ ολόκληρους πόντους ενώ όταν πέρναγαν φορτηγά από πάνω του είχε βγάλει 10 κιλά αίμα από το στόμα, τα αυτιά και τη μύτη