Καλαμάτα: Πατέρας και γιος καλλιεργούσαν δυο χασισοφυτείες

Καλαμάτα: Πατέρας και γιος καλλιεργούσαν δυο χασισοφυτείες

Η έκπληξη για τους άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών ήταν ότι ο δράστης είναι γιος ενός 69χρονου που είχαν συλλάβει μια εβδομάδα μετά την ανεύρεση της χασισοφυτείας στο Σανί

kalamata_x
Τα δακτυλικά αποτυπώματα αποκάλυψαν την συγγενική σχέση που είχαν οι καλλιεργητές δυο φυτειών με δενδρύλλια κάνναβης σε περιοχές της Κυπαρισσίας, που είχαν εντοπίσει μέσα σε μια εβδομάδα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας με καθοδήγηση από αέρος.

Η πρώτη φυτεία είχε βρεθεί στη δασική περιοχή Σανί στις 24 Σεπτεμβρίου και αποτελούνταν από 38 δενδρύλλια ύψους ως τριών μέτρων εξαπλωμένα σε τέσσερα επίπεδα ανάμεσα σε πυκνά δέντρα, που ποτίζονταν με αυτόματο πότισμα χάρη σε σωλήνες συνδεδεμένους με τον κεντρικό αγωγό άρδευσης. Στον χώρο είχε στηθεί και ένα πρόχειρο ξηραντήριο στο οποίο είχαν βρεθεί 7,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Όμως, η ταυτότητα του 38χρονου καλλιεργητή αποκαλύφθηκε μόλις τώρα από την εργαστηριακή αξιοποίηση των ευρημάτων από το γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Τριφυλίας. Η έκπληξη για τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ήταν ότι ο δράστης είναι γιος ενός 69χρονου που είχαν συλλάβει μια εβδομάδα μετά την ανεύρεση της χασισοφυτείας στο Σανί, καθώς και εκείνος καλλιεργούσε 28 δενδρύλλια ύψους 1,50 ως 2,50 μέτρων κοντά στο νεκροταφείο της Κυπαρισσίας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης