Πέντε προφυλακίσεις για το κύκλωμα των ναρκωτικών - Στη φυλακή και ο γιος του πρώην βουλευτή

Πέντε προφυλακίσεις για το κύκλωμα των ναρκωτικών - Στη φυλακή και ο γιος του πρώην βουλευτή

Αντίθετα, ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους ένας 45χρονος από τη Σπάρτη και μια 34χρονη, η μοναδική γυναίκα κατηγορούμενη στην υπόθεση μέχρι στιγμής

kykloma_drugs
Στη φυλακή οδηγήθηκαν, μετά τις απολογίες στις ανακριτικές αρχές, οι πέντε από τους επτά συνολικά κατηγορουμένους, που είχαν συλληφθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών -ανάμεσά τους και ο γιος πρώην βουλευτή, που κατηγορείται για την υπόθεση.

Αντίθετα, ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους ένας 45χρονος από τη Σπάρτη και μια 34χρονη, η μοναδική γυναίκα κατηγορούμενη στην υπόθεση μέχρι στιγμής.

Η διαδικασία των απολογιών των κατηγορουμένων ήταν μαραθώνια, καθώς ξεκίνησε στις 8 σήμερα το πρωί και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Κατά τη διάρκεια των απολογιών τους οι κατηγορούμενοι, στο σύνολό τους, αρνήθηκαν τις κατηγορίες, πλην όμως δεν κατάφεραν να πείσουν ανακρίτρια και εισαγγελέα, καθώς οι πέντε εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε στην απολογία του πως γνώριζε την ύπαρξη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και εισχώρησε σε αυτό ως «μυστικός», για να το ξεσκεπάσει, αλλά... παρέλειψε να ενημερώσει την υπηρεσία του.

Ο γιος του πρώην βουλευτή και πρώην ευρωβουλευτή, 31 ετών, στην απολογία του υποστήριξε πως είναι χρήστης ναρκωτικών και υπέβαλε αίτημα για διενέργεια τοξικολογικής εξέτασης.

Κλείσιμο
Να σημειωθεί πως στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ένας ακόμη αστυνομικός, ο οποίος ωστόσο διαφεύγει της σύλληψης, όπως της σύλληψης διαφεύγουν και ακόμη δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να έχει αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στους δύο κατηγορούμενους που αφέθησαν ελεύθεροι, ανακρίτρια και εισαγγελέας τους επέβαλαν τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής εγγύησης 1.000 ευρώ και της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης