ΠΟΕΔΗΝ: Ο «δικαστής»… Πολάκης μας καταδικάζει για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω facebook

ΠΟΕΔΗΝ: Ο «δικαστής»… Πολάκης μας καταδικάζει για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω facebook

Η Ομοσπονδία αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση που έσπευσε να κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στον λογαριασμό του αμέσως μολις η ΠΟΕΔΗΝ κατήγγειλε τις συνθήκες νοσηλείας στο νοσοκομείο της Πάτρας.

polakis1
Την επίμονη ενασχόληση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη με τη δικαιοσύνη, σε αντίθεση με τη... χαμηλών τόνων στάση που κρατά στα μείζονα θέματα του χώρου της υγείας στηλιτεύει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), με αφορμή ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού στο facebook για το νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

Το νοσοκομείο και οι συνθήκες νοσηλείας σε αυτο -φυματικοί ασθενείς στον ίδιο όροφο με νεογνά και άλλους ασθενείς- αναδείχθηκαν χθες από την ΠΟΕΔΗΝ, έπειτα από σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, που ζητούσε μάλιστα την παρέμβαση της Ομοσπονδίας για την επίλυση ενός τόσο σημαντικού θέματος για τη Δημόσια Υγεία.

Ωστόσο, «ο "δικαστής"… Πολάκης, χωρίς προανάκριση μας καταδικάζει για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω facebook» τονίζει η Ομοσπονδία, αναφερόμενη σε σχετική ανάρτηση που έσπευσε να κάνει ο αναπληρωτής υπουργός στον λογαριασμό του αμέσως μολις η ΠΟΕΔΗΝ κατήγγειλε τις συνθήκες νοσηλείας στο νοσοκομείο της Πάτρας.

«Φυματικοί νοσηλεύονται σε κοινούς θαλάμους Νοσηλείας στο επταόροφο κτίριο που συστεγάζονται και άλλες κλινικές, οι οποίοι περιφέρονται ελεύθερα. Σήμερα στον 604 θάλαμο της εν λόγω πνευμονολογικής κλινικής 20 κλινών, νοσηλεύεται ένα φυματικό περιστατικό και προχθές από τον 606 θάλαμο πήραν εξιτήριο δύο περιστατικά με φυματίωση» επανέρχεται στην καταγγελία η ΠΟΕΔΗΝ, προςθέτοντας μάλιστα πως το Σωματείο Εργαζομένων είχε θέσει το ζήτημα και στον υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό, κατα την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πάτρα με τον υπουργό να αποδέχεται την επικινδυνότητα της νοσηλείας ενώπιον του Διοικητή της ΥΠΕ.

«Στον ελεύθερο χρόνο ο κ. Πολάκης, πηγαίνοντας φυλακή τους πολιτικούς του αντιπάλους, ας ασχοληθεί με τα μείζονα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας που δημιουργούν οι καταστροφικές Πολιτικές που ασκεί.Τι να την κάνουμε τη Δικαιοσύνη αφού υπάρχει Πολάκης στον τόπο..." αναφέρεται με νόημα στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, με την Ομοσπονδία να καλεί τον αναπληρωτή υπουργό "να επισκεφθεί Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Δημόσιων Νοσοκομείων την ημέρα της Εφημερίας και να ακούσει εκεί τα συγχαρητήρια για την πολιτική που ασκεί...».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης