Βαρυποινίτης δουλέμπορος συνελήφθη στα Ιωάννινα

Βαρυποινίτης δουλέμπορος συνελήφθη στα Ιωάννινα

Είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης 19 ετών και χρηματική ποινή 75.000 ευρώ, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος 

4583665
Στο σωφρονιστικό κατάστημα του Σταυρακίου Ιωαννίνων οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για να εκτίσει την ιδιαίτερα βαριά ποινή που του είχε επιβληθεί ένας 40χρονος αλλοδαπός δουλέμπορος, ο οποίος κυκλοφορούσε ελεύθερος αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Σε βάρος του 40χρονου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων για είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια, με την οποία είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης 19 ετών και χρηματική ποινή 75.000 ευρώ.

*** Στην Άρτα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 43χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

*** Πάλι στην Άρτα, άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν μία 41χρονη αλλοδαπή καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης