Πολύ… σινεμά πρέπει να παρακολουθούν οι τέσσερις νεαροί Έλληνες που τρομοκράτησαν μια υπάλληλο στα διόδια του Σπαθοβουνίου στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου και την λήστεψαν, απειλώντας ότι θα την χτυπήσουν με… ομπρέλες!
Οι τρεις από τους δράστες ήταν κρυμμένοι στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο τέταρτος και, μόλις το όχημα έφτασε στον σταθμό διοδίων του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα, βγήκαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έσπασαν το τζάμι του γκισέ, παραβίασαν την πόρτα και απείλησαν με τις... ομπρέλες την άτυχη γυναίκα.
Στη συνέχεια, μιλώντας άπταιστα ελληνικά, της ζήτησαν να ανοίξει το συρτάρι του ταμείου και να τους δώσει τα περίπου 2.000 ευρώ που είχε μέσα. Μόλις πήραν τα χρήματα, της ζήτησαν και το κινητό της, αλλά εκείνη τους παρακάλεσε να της το αφήσουν και την… λυπήθηκαν! Τελικά, έφυγαν με το αυτοκίνητο και χάθηκαν στην περιοχή κινούμενοι στο ρεύμα προς Αθήνα. Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.