Καταδίωξη στον Πύργο για διακινητές ηρωίνης

Καταδίωξη στον Πύργο για διακινητές ηρωίνης

Πάνω τους βρέθηκε ηρωίνη βάρους τριών γραμμαρίων, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για κλοπή

STYNOMIAS
Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στη νέα εθνική οδό Πατρών– Πύργου, όταν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. προσπάθησαν να σταματήσουν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο ύποπτοι αλλά εκείνοι επιχείρησαν να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Ακολούθησε ολιγόλεπτη καταδίωξη, κατά την οποία το όχημα εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Αρετής, ενώ οι δυο Έλληνες ηλικίας 40 και 46 χρόνων που επέβαιναν συνελήφθησαν. Πάνω τους βρέθηκε ηρωίνη βάρους τριών γραμμαρίων, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για κλοπή, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών. Έτσι, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και απείθεια.

Φυγόποινος που είχε καταδικαστεί για κλοπή ήταν και ένας 21χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στα Τρίκαλα. Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης