Συνελήφθη ο δράστης απόπειρας ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη ο δράστης απόπειρας ανθρωποκτονίας

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο και του έβαλαν χειροπέδες

astynomiaσ
Στη Λέσβο τον αναζητούσαν, στα Ιωάννινα εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 38χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο και του έβαλαν χειροπέδες, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης το οποίο εκκρεμούσε. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που διέταξε τη μεταγωγή του στη Μυτιλήνη για να απολογηθεί.

Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 62χρονος Έλληνας όταν, κατά τον έλεγχο των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας για εμπρησμό κατά συναυτουργία και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 30 μηνών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης