Χωρίς προβλήματα από τον «Ζορμπά» αυτήν την ώρα το λεκανοπέδιο Αττικής

Χωρίς προβλήματα από τον «Ζορμπά» αυτήν την ώρα το λεκανοπέδιο Αττικής

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Μαραθώνος - Ομαλοποιείται η κατάσταση στους δρόμους - Ο κυκλώνας, εξασθενημένος πλέον, κινείται στην περιοχή μεταξύ Ανατολικής Στερεάς και Νότιου Ευβοϊκού

apokatastasi
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται το πέρασμα του κυκλώνα Ζορμπά από το λεκανοπέδιο Αττικής.

Τα προβλήματα που εμφανίζονται στην κυκλοφορία σε ορισμένες περιοχές της Αττικής αποκαθίστανται γρήγορα, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να εμφανίζουν αυτήν τη στιγμή σχετικά καλή εικόνα.

Πριν από λίγη ώρα, αποκαταστάθηκε, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Μαραθώνος.

Επίσης, κανονικά διεξάγεται εδώ και μερικές ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου.

Από τις πρωινές ώρες της Κυριακής ο κυκλώνας, εξασθενημένος πλέον, κινείται στην περιοχή μεταξύ Ανατολικής Στερεάς και Νότιου Ευβοϊκού, όπως φαίνεται εξάλλου και σε δορυφορικές εικόνες.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του ΕΑΑ, τις επόμενες ώρες θα κινηθεί αργά προς τα βορειοανατολικά, περνώντας μέσα στο Αιγαίο τις απογευματινές ώρες.

Για το υπόλοιπο της ημέρας ισχυρές βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται σε Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, Ανατολική Στερεά (βόρεια τμήματα Αττικής, Φθιώτιδα και Βοιωτία), Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και βαθμιαία στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου. Τα αναμενόμενα ύψη βροχής θα είναι μεγάλα και πιθανώς να δημιουργήσουν προβλήματα, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του ΕΑΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης