Διάρρηξη με πλούσια λεία σε σπίτι στην Κάρπαθο

Διάρρηξη με πλούσια λεία σε σπίτι στην Κάρπαθο

 Οι αστυνομικοί ερευνούν την κλοπή και κάλεσαν ειδικούς της Εγκληματολογικής υπηρεσίας να πάρουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό από τους χώρους που ερεύνησαν οι εισβολείς. 

oliko
Ισχυρό σοκ δοκίμασε ένας 72χρονος στην Κάρπαθο, όταν επέστρεψε ύστερα από απουσία μιας ημέρας στο σπίτι του και διαπίστωσε έντρομος ότι οι οικονομίες που συγκέντρωνε με κόπο σε όλη του τη ζωή είχαν κάνει φτερά μαζί με τα χρυσά οικογενειακά κοσμήματα.

Όπως κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού ο ηλικιωμένος, άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι του όσο εκείνος έλειπε και είχαν αρπάξει τα πανάκριβα τιμαλφή, αλλά και «ζεστά» μετρητά ύψους 20.000 ευρώ! Οι αστυνομικοί ερευνούν την κλοπή και κάλεσαν ειδικούς της Εγκληματολογικής υπηρεσίας να πάρουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό από τους χώρους που ερεύνησαν οι εισβολείς.

*** Στην Κατερίνη, οι άνδρες της Ασφάλειας εξιχνίασαν την κλοπή που έγινε σε περιοχή της Πιερίας με θύμα μια ηλικιωμένη, από την οποία την περασμένη Πέμπτη ξάφρισαν 1.200 ευρώ και κοσμήματα άγνωστης αξίας. Δράστης ήταν ένας 30χρονος Έλληνας που προσποιήθηκε ότι γνωστός του γιου της άτυχης γυναίκας, ζήτησε νερό και, ώσπου εκείνη να του το φέρει, είχε γίνει καπνός με τη λεία του. Ο 30χρονος δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης