Δώρα ζωής από εθελοντές της Axion Hellas στους κατοίκους της Χίου και των Ψαρών

Δώρα ζωής από εθελοντές της Axion Hellas στους κατοίκους της Χίου και των Ψαρών

Κατά τη διάρκεια του 6ου Διάπλου στα νησιά του βορείου Αιγαίου

axion-1
Τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, στους κατοίκους της βόρειας Χίου στο δημο Αμανής και των Ψαρών προσέφεραν για δεύτερη φορά οι εθελοντές της Axion Hellas κατά τη διάρκεια του 6ου Διάπλου που έλαβε χώρα στα νησιά του βορείου Αιγαίου.
XIOS PSARA

Η πολυμελής ομάδα των εθελοντών αποτελούμενη από 45 γιατρούς, 10 νοσηλευτές, 47 εθελοντές γενικών καθηκόντων και 24 άτομα που συμμετέχουν στις πολιτιστικες εκδηλώσεις, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθηκες, έφτασε αρχικά στα Ψαρά και προσέφερε τις υπηρεσίες της, σε 130 κατοίκους του ακριτικού νησιού.

Το ταξίδι της προσφοράς συνεχίστηκε και στη Χίο όπου περίπου 500 κάτοικοι στην ορεινή Βολισσό δέχτηκαν τη φροντίδα των εθελοντών.

axion-1
axion3
axion2
axion4


Η Axion Hellas στην έκτη αποστολή συνεργάστηκε με σημαντικές οργανώσεις, ιδρύματα και εταιρείες όπως το «Ιδρυμα Μ.Βαρδινογιαννη/Oργανισμός Robert F.Kennedy Human Rights», η «Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας», όπως επίσης με την ένωση «Μαζί για το Παιδι», το ινστιτούτο διατροφής «Prolepsis», τη «WWF», την ελληνική ένωση προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος «HELMEPA», την εταιρεία υψηλής τεχνολογίας «ΜΟΡΤΙL» και το
«Διεθνές κεντρο Ολυμπιακής Εκεχειριας», προκειμένου να ενημερώσει να ψυχαγωγήσει και να εκπαίδευσει τα παιδιά και τους γονείς που ζουν σε αυτές τις απομακρυσμένες περιοχές.

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων της Axion Hellas, ανακαινίστηκε πλήρως με την ουσιώδη χορηγία του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου και της κυρίας Μελίνας Τραυλού το στρατιωτικό φυλάκιο των Ψαρών, το οποίο παραδόθηκε από τον πρόεδρο της Axion Hellas Βασίλη Πατέρα, παρουσία του αρχηγού του ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.

Η αποστολή στα βόρεια νησιά του Αιγαίου έκλεισε με τη συναυλία από το κουιντέτο «Φάρος», το οποίο αποτελείται από τους κορυφαίους μουσικους της ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο ιστορικό σχολείου της Βολισού.

Η ΑXION HELLAS σχεδιάζει ήδη τις επόμενες δράσεις για το 2019 προς όφελος πάντα των κατοίκων των ακριτικών περιοχών της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης