Δώρα ζωής από εθελοντές της Axion Hellas στους κατοίκους της Χίου και των Ψαρών

axion-1

Κατά τη διάρκεια του 6ου Διάπλου στα νησιά του βορείου Αιγαίου

Τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, στους κατοίκους της βόρειας Χίου στο δημο Αμανής και των Ψαρών προσέφεραν για δεύτερη φορά οι εθελοντές της Axion Hellas κατά τη διάρκεια του 6ου Διάπλου που έλαβε χώρα στα νησιά του βορείου Αιγαίου.
XIOS PSARA

Η πολυμελής ομάδα των εθελοντών αποτελούμενη από 45 γιατρούς, 10 νοσηλευτές, 47 εθελοντές γενικών καθηκόντων και 24 άτομα που συμμετέχουν στις πολιτιστικες εκδηλώσεις, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθηκες, έφτασε αρχικά στα Ψαρά και προσέφερε τις υπηρεσίες της, σε 130 κατοίκους του ακριτικού νησιού.

Το ταξίδι της προσφοράς συνεχίστηκε και στη Χίο όπου περίπου 500 κάτοικοι στην ορεινή Βολισσό δέχτηκαν τη φροντίδα των εθελοντών.

axion-1
axion3
axion2
axion4


Η Axion Hellas στην έκτη αποστολή συνεργάστηκε με σημαντικές οργανώσεις, ιδρύματα και εταιρείες όπως το «Ιδρυμα Μ.Βαρδινογιαννη/Oργανισμός Robert F.Kennedy Human Rights», η «Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας», όπως επίσης με την ένωση «Μαζί για το Παιδι», το ινστιτούτο διατροφής «Prolepsis», τη «WWF», την ελληνική ένωση προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος «HELMEPA», την εταιρεία υψηλής τεχνολογίας «ΜΟΡΤΙL» και το
«Διεθνές κεντρο Ολυμπιακής Εκεχειριας», προκειμένου να ενημερώσει να ψυχαγωγήσει και να εκπαίδευσει τα παιδιά και τους γονείς που ζουν σε αυτές τις απομακρυσμένες περιοχές.

Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων της Axion Hellas, ανακαινίστηκε πλήρως με την ουσιώδη χορηγία του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου και της κυρίας Μελίνας Τραυλού το στρατιωτικό φυλάκιο των Ψαρών, το οποίο παραδόθηκε από τον πρόεδρο της Axion Hellas Βασίλη Πατέρα, παρουσία του αρχηγού του ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.

Η αποστολή στα βόρεια νησιά του Αιγαίου έκλεισε με τη συναυλία από το κουιντέτο «Φάρος», το οποίο αποτελείται από τους κορυφαίους μουσικους της ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο ιστορικό σχολείου της Βολισού.

Η ΑXION HELLAS σχεδιάζει ήδη τις επόμενες δράσεις για το 2019 προς όφελος πάντα των κατοίκων των ακριτικών περιοχών της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

andreas-ksanthos-bouli

Με τη νέα ρύθμιση που βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας, θα δημιουργηθεί μητρώο καταγραφής ληπτών, και όσοι εντάσσονται σε αυτό δεν θα διώκονται, ανέφερε ακόμη ο υπουργός Υγείας

bf6806e8b632f9dfb25103361615290b_XL

Σε αντίστοιχη περίπτωση πριν 40 ημέρες, η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές ατόμων που αντιδρούσαν στην Συμφωνία των Πρεσπών - «Η δημοκρατία έχει καταλυθεί - Η Αστυνομία χρησιμοποιείται κατά το δοκούν» αναφέρει ανακοίνωση του Φορέα Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία

2
orestis_main01

Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα προκαλέσει βροχές, θυελλώδεις ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς την Πέμπτη - Πάνω από  20.000 κεραυνοί έπεσαν τη Δευτέρα - Δείτε   πώς  κινείται το βαρομετρικό

2