Αλεξανδρούπολη: Εξιχνιάστηκαν 18 διαρρήξεις - Τέσσερις συλλήψεις

Αλεξανδρούπολη: Εξιχνιάστηκαν 18 διαρρήξεις - Τέσσερις συλλήψεις

Εντοπίστηκαν σε ΙΧ - Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και ένα tablet που αποδείχθηκε κλεμμένο

4517726
Με την συμπλήρωση ακριβώς τριών μηνών από τότε που ξεκίνησαν την δράση τους, έπεσαν στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας τέσσερα από τα πέντε μέλη μιας σπείρας που είχε διαπράξει τουλάχιστον 17 διαρρήξεις και μια απόπειρα σε καταστήματα, οχήματα και σπίτια στην Αλεξανδρούπολη.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε έναν 20χρονο Έλληνα και τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 24, 23 και 18 χρόνων, όταν τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, τους έκαναν έλεγχο και βρήκαν μέσα πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και ένα tablet που αποδείχθηκε κλεμμένο. Οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς αναζητούν έναν ακόμη 27χρονο αλλοδαπό που δεν εντοπίστηκε.

Από την έρευνα προέκυψε ότι, από τις 6 Ιουνίου, οι δράστες διέρρηξαν 13 καταστήματα και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα ακόμη, ενώ παραβίασαν επίσης τρία οχήματα και ένα σπίτι. Από τις διαρρήξεις είχαν αποκομίσει συνολικά μετρητά ύψους 6.000 ευρώ και το επίμαχο tablet που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Οι τέσσερις κακοποιοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές και η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης