Πιτσιρίκος διέρρηξε μαγαζί και έκλεψε χρήματα στην Σπάρτη

Πιτσιρίκος διέρρηξε μαγαζί και έκλεψε χρήματα στην Σπάρτη

Κατάφερε να παραβιάσει ένα κατάστημα ενδυμάτων στο κέντρο της Σπάρτης και να αρπάξει από το ταμείο του 600 ευρώ

xania-sillipsi
Καλά- καλά δεν έχει κλείσει τα 13 του χρόνια ένας λιλιπούτειος τσιγγάνος, αλλά ήδη διαθέτει ικανότητες... επαγγελματία διαρρήκτη! Ο ανήλικος «μπουκαδόρος» κατάφερε να παραβιάσει ένα κατάστημα ενδυμάτων στο κέντρο της Σπάρτης και να αρπάξει από το ταμείο του 600 ευρώ!

Η έρευνα που ξεκίνησε μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και της Ομάδας Ελέγχων και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, οδήγησε στα ίχνη του 13χρονου τσιγγανόπουλου, που συνελήφθη μαζί με την 33χρονη μητέρα του η οποία κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του και παραπέμφθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

*** Ένας άλλος ανήλικος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής που είχε γίνει σε βάρος μιας γυναίκας στην Τρίπολη, το περασμένο Σάββατο. Ωστόσο, δεν εντοπίστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, που περιλαμβάνει τους γονείς του οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης