Βόλος: Συνέλαβαν 47χρονη με ένταλμα για υπεξαίρεση

Βόλος: Συνέλαβαν 47χρονη με ένταλμα για υπεξαίρεση

Η 47χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος διέταξε την μεταγωγή της στην Αθήνα για να απολογηθεί

elu25
Στον Βόλο περνούσε ανέμελη το καλοκαίρι της μία 47χρονη Ελληνίδα, παρ' όλο που γνώριζε ότι την αναζητούσαν οι αστυνομικές υπηρεσίες στην Αθήνα, μια και σε βάρος της είχε εκδοθεί από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

Τα ίχνη της ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της τοπικής υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, που ενημερώθηκαν ότι εκκρεμούσε σε βάρος της το ένταλμα της ανακρίτριας του Ειδικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών και της πέρασαν χειροπέδες. Η 47χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος διέταξε την μεταγωγή της στην Αθήνα για να απολογηθεί.

*** Στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνελήφθη ένας 32χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης