Άρτα: Πίσω από τον προφυλακτήρα έκρυβαν 53 κιλά χασίς

Άρτα: Πίσω από τον προφυλακτήρα έκρυβαν 53 κιλά χασίς

Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος επέβαινε και μία 21χρονη ως συνοδηγός

Arta-xasis
Ο γερμανικός ποιμενικός της Ασφάλειας Άρτας έβαλε τέλος στην απόπειρα ενός ζευγαριού αλλοδαπών να μεταφέρουν μεγάλη ποσότητα αλβανικού χασίς στο εσωτερικό της χώρας, καθώς δεν δυσκολεύτηκε να ανακαλύψει τις ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στο εσωτερικό του οχήματός τους.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος και στο οποίο επέβαινε η 21χρονη ως συνοδηγός, ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας με συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών, που είχαν δεχθεί πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά φορτίου κάνναβης. Πίσω από τον προφυλακτήρα και το πορτ παγκάζ, το εκπαιδευμένο λυκόσκυλο ξετρύπωσε τέσσερις κρύπτες με δύο μη εμφανείς εισόδους, μέσα στις οποίες υπήρχαν 52 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 53 κιλών και 620 γραμμαρίων.

Μαζί με τα δέματα κατασχέθηκαν σχοινιά με τα οποία ήταν δεμένα και βοηθούσαν στην εξαγωγή τους, το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 33χρονου και δύο κινητά. Οι δυο αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης