Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους οδηγούς...

Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους οδηγούς...

Σε επιφυλακή βρίσκεται η αστυνομία λόγω της κινητοποίησης των φορτηγατζήδων και παράλληλα περιμένει την απόφασή τους αν θα κινηθούν προς το κέντρο της Αθήνας.

Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους οδηγούς...
Σε επιφυλακή βρίσκεται η αστυνομία λόγω της κινητοποίησης των φορτηγατζήδων και παράλληλα περιμένει την απόφασή τους, αν θα  επιχειρήσουν να κινηθούν προς το κέντρο της Αθήνας, απόφαση την οποία η ΕΛΑΣ διαμηνύει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική και περισσότερο έχει στόχο στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, αλλά υπάρχουν και κλούβες των ΜΑΤ σε περίπτωση που αποφασιστεί αιφνιδιαστικά να πραγματοποιηθεί η πορεία.
Από το πρωί έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες νταλίκες σε σημεία της Αττικής. Το κυκλοφοριακό πρόβλημα το πρωί ήταν τεράστιο και τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές χιλιομέτρων! Σταδιακά η κίνηση των οχημάτων ομαλοποιείται, με την κατάσταση να δείχνει αρκετά  βελτιωμένη αυτή την ώρα.  

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης, αλλά και στην οδό Αθηνών, όπου το πρωί επικράτησε μικροένταση μεταξύ των φορτηγατζήδων και δυνάμεων των ΜΑΤ που προσπάθησαν να περάσουν από το σημείο.

Τόσο στη Μεταμόρφωση, όσο και στη λεωφόρο Αθηνών, τα φορτηγά έχουν παραταχθεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από νωρίς το πρωί σχηματίζοντας ουρά τουλάχιστον 4 χιλιομέτρων. Φορτηγά είναι σταθμευμένα επίσης στον παράδρομο της παραλιακής οδού Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα μετά το ΣΕΦ.

Κλείσιμο
Οι ιδιοκτήτες φορτηγών δημόσιας χρήσης αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, παρά το γεγονός ότι ακόμη βρίσκονται σε καθεστώς πολιτικής επιστράτευσης, από τον περασμένο Ιούλιο, με τη μεγάλη απεργία που είχε παραλύσει την αγορά.

Οι αυτοκινητιστές, που θέλουν να κατέβουν στην Αθήνα με τα οχήματά τους, διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο, που αναμένεται να ψηφιστεί σύντομα από τη Βουλή και το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει ριζικές αλλαγές στο καθεστώς που διέπει το επάγγελμά τους, στο πλαίσιο της πολιτικής της κυβέρνησης για το άνοιγμα των λεγόμενων "κλειστών επαγγελμάτων".

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης