Η γειτόνισσα άδειασε το σπίτι ηλικιωμένης στην Άρτα

Η γειτόνισσα άδειασε το σπίτι ηλικιωμένης στην Άρτα

Μια γειτόνισσα με αδυναμία στη… λογοτεχνία, είχε φροντίσει να κλέβει σταδιακά τα βιβλία της, αλλά και τις ηλεκτρικές συσκευές της

astyn9292
Έλειπε από το σπίτι της στην κοινότητα Δαφνωτή της Άρτας επί πέντε μήνες μια ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά όταν επέστρεψε το βρήκε… άδειο! Μια γειτόνισσα με αδυναμία στη… λογοτεχνία, είχε φροντίσει να κλέβει σταδιακά τα βιβλία της, αλλά και τις ηλεκτρικές συσκευές της!

Η κλοπή… διαρκείας γινόταν συστηματικά από τις 23 Δεκεμβρίου του 2017 ως τις 30 Μαΐου φέτος, που η 79χρονη ιδιοκτήτρια επέστρεψε στο σπίτι. Αμέσως κατήγγειλε την αρπαγή της περιουσίας της στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο «ποντικός» που είχε τρυπώσει στο σπίτι της ηλικιωμένης ήταν μια 60χρονη γειτόνισσα, στο σπίτι της βρέθηκαν τα κλεμμένα είδη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

*** Το παράθυρο του σπιτιού ενός 64χρονου στις Σέρρες διέρρηξε μέρα- μεσημέρι στις 11 Ιουλίου μια 35χρονη Ελληνίδα και άρπαξε από μέσα χρυσαφικά αξίας 250 ευρώ. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την έρευνα της Ασφάλειας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της δράστιδας, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

*** Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 36χρονος Έλληνας, όταν εξακριβώθηκε ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα οινοποιείο στη Ζίτσα Ιωαννίνων. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και σχημάτισαν δικογραφία για απόπειρα κλοπής που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης