Πάτρα: Κηδεύεται σήμερα η 88χρονη Φούλα Παπανδρέου – Στο σκοτάδι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Πάτρα: Κηδεύεται σήμερα η 88χρονη Φούλα Παπανδρέου – Στο σκοτάδι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Λίγα τα στοιχεία για τον δολοφόνο της άτυχης γυναίκας

foula-papandreou
Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται σήμερα το μεσημέρι η άτυχη Φούλα Παπανδρέου, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια αδίστακτου δράστη ή δραστών, μέσα στο σπίτι της στην οδό Γούναρη, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Στο σκοτάδι βρίσκονται ακόμα οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του ή των δραστών, καθώς δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που θα βοηθούσαν τον εντοπισμό τους.

Μετά το συμπέρασμα της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλας, κατά τη νεκροψία, ότι η άτυχη 88χρονη φέρει χτύπημα στο κεφάλι και ίχνη έντονης πίεσης στον λαιμό, αποδείχθηκε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Η υπόθεση όμως δυσκολεύει, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην εξώπορτα του σπιτιού, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι για κάποιο λόγο η ηλικιωμένη άνοιξε μόνη τους στον δράστη ή τους δράστες.

Ως κίνητρο για την δολοφονία της φέρεται η ληστεία, καθώς έλειπε από το χέρι της 88χρονης η χρυσή της βέρα, την οποία φορούσε πάντα, ενώ το σπίτι βρέθηκε αναστατωμένο, χωρίς όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, οι δράστες ή ο δράστης να κατάφερε να βρει και να πάρει κάτι άλλο.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, στις 12.00 μ., από τον Ιερό Ναό Παντανάσσης και η ταφή στο 1ο Δημοτικό Νεκροταφείο.

Πηγή: patrastimes.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης