Τον έπιασαν με αδασμολόγητο καπνό στα Τρίκαλα

Τον έπιασαν με αδασμολόγητο καπνό στα Τρίκαλα

Ο 47χρονος συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, αρνήθηκε όμως να αποκαλύψει από ποιον αγόρασε τον καπνό που δεν έφερε την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκε για να παραδοθεί στο αρμόδιο Τελωνείο

kapnos
Το στόμα του κλειστό κράτησε ένας 47χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν εντοπίστηκε να κινείται στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και στην κατοχή του βρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με χύμα καπνό βάρους 969 γραμμαρίων.

Ο 47χρονος συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, αρνήθηκε όμως να αποκαλύψει από ποιον αγόρασε τον καπνό που δεν έφερε την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκε για να παραδοθεί στο αρμόδιο Τελωνείο. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Αλλά και στην Σύρο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ερμούπολης ένας 47χρονος αλλοδαπός, όταν κατά την διάρκεια ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του 20 πακέτα τσιγάρων χωρίς ειδική ταινία φορολόγησης και κατασχέθηκαν. Και σε αυτόν, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης