Ρόδος: Σουηδέζες τουρίστριες καταγγέλλουν ομοεθνείς τους για ομαδικό βιασμό

Ρόδος: Σουηδέζες τουρίστριες καταγγέλλουν ομοεθνείς τους για ομαδικό βιασμό

Οι δύο νεαρές κοπέλες καταγγέλλουν εννέα Σουηδούς ότι τις βίασαν ομαδικά δύο φορές – Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ρόδου εξετάζουν με προσοχή τις καταγγελίες 

astynomia_1
Με προσοχή διερευνούν οι άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου τις καταγγελίες δυο νεαρών κοριτσιών από την Σουηδία, οι οποίες υποστηρίζουν ότι εννέα (!) ομοεθνείς τους τις εξανάγκασαν σε ομαδικούς βιασμούς μέσα σε μια εβδομάδα στην ίδια παραλία της Ρόδου όπου παραθέριζαν!

Οι δυο κοπέλες, μια 19χρονη και μια 18χρονη, κατήγγειλαν ότι ένας 24χρονος συμπατριώτης τους μαζί με άλλους οκτώ, επίσης Σουηδούς, φίλους του τις παρέσυραν στην παραλία της Ψαροπούλας, τη μία στις 19 και την άλλη στις 26 Ιουνίου και τις βίασαν ομαδικά. Ο φερόμενος ως δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου αναγνωρίστηκε από την 18χρονη ενώ η 19χρονη έχει επιστρέψει στην πατρίδα της.

Σε βάρος του νεαρού Σουηδού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση και οι συνεργοί του αναζητούνται. Ωστόσο, ο 24χρονος αποδέχτηκε πως υπήρξε ομαδική σεξουαλική επαφή με τις συγκεκριμένες κοπέλες, αλλά αρνείται ότι επρόκειτο για βιασμούς και ότι συναίνεσαν στις συνευρέσεις τους, οι οποίες και τις δύο φορές δεν έγιναν σε παραλία αλλά σε δωμάτιο ξενοδοχείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης