Βιντεο σοκ: Στη Μύκονο ανεβάζουν 8χρονα πάνω σε μηχανες και γουρούνες!

Βιντεο σοκ: Στη Μύκονο ανεβάζουν 8χρονα πάνω σε μηχανες και γουρούνες!

Με μια λέξη μονο μπορει να περιγραφει η κατάσταση που επικρατεί αυτες τις μερες στους δρόμους ενός εκ των  δημοφιλέστερων παγκοσμίως  τουριστικών προορισμών, στη Μύκονο: Ασυδοσία.

mykonos_main01
Μια χούφτα αστυνομικοί ειναι αδύνατον να ελέγξουν τις ορδές των χιλιάδων τουριστών που καταφθάνουν στο νησι, πολλοι εκ των οποίων έρχονται  με διάθεςση να ξεπεράσουν τα όρια αδιαφορώντας για τους κινδύνους που παραμονεύουν και δη στους δρόμους καρμανιόλα του νησιού. 

Απο τη μια το κυκλοφοριακό χάος  τις ώρες αιχμής που δημιουργεί ασυνήθιστα μποτιλιαρίσματα που όμοια τους συναντάς στους κεντρικούς δρόμους των Αθηνών και απο την άλλη οι ασυνηδειτοι οδηγοί που δεν τηρούν τους βασικούς κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς και ασφαλειας ενώ οι έλεγχοι των υποστελεχωμένων αρμοδίων Αρχών  ειναι ανύπαρκτοι για να τους σταματήσουν.

Βίντεο σοκ: Ανεβάζουν 8χρονα πάνω σε γουρούνες στη Μύκονο

Υπάρχουν  δε και κάποιοι, για παράδειγμα, μια παρέα Ιταλών τουριστών τους οποίους εντοπίσαμε το μεσημερι της Τετάρτης σε κεντρικό δρομο του νησιού να οδηγούν γουρούνες και μηχανάκια έχοντας ως συνεπιβάτες 8χρονα παιδιά, όπου μάλιστα  ενα εκ των οποίων, οπως θα παρατηρήστε στο βιντεο, δεν φοράει ουτε  το απαραίτητο προστατευτικό κράνος.

Να θυμίσουμε οτι τοςο στη Μύκονο όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα απαγορεύτηκε πρόσφατα η διέλευση αυτών των δημοφιλών  τετράτροχων οχημάτων (γουρούνες) απο  125 κυβικά  και κάτω, αντί να  απαγορεύσουν ολα τα οχήματα τέτοιου τυπου ανεξάρτητων κυβικών καθώς δικαίως έχουν χαρακτηριστεί φονικά εργαλεία στα χέρια άπειρων οδηγων που έρχονται στο νησι για να πιουν και να ξεφαντώσουν θέτοντας την ζωή τους και τις ζωές των άλλων σε άμεσο κίνδυνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης