Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς που προσπάθησαν να διαφύγουν στην Αλβανία με κλεμμένο όχημα

Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς που προσπάθησαν να διαφύγουν στην Αλβανία με κλεμμένο όχημα

 Προσπάθησαν να περάσουν παράνομα από το ελληνικό στο αλβανικό έδαφος μέσα στη νύχτα, χρησιμοποιώντας κάποια από τα αφύλακτα σημεία της μεθορίου, όμως, εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν

ellada_alvania_synora
Η τεράστια επιχείρηση που οργανώθηκε αστυνομικούς της Ασφάλειας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, έβαλε τέλος στα σχέδια τριών Αλβανών που έκλεψαν ένα αυτοκίνητο σε περιοχή της Καστοριάς.

Οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 58 και 23 χρόνων άρπαξαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που ανήκει σε έναν 79χρονο και την 81χρονη σύζυγό του, με σκοπό να περάσουν παράνομα από το ελληνικό στο αλβανικό έδαφος μέσα στη νύχτα, χρησιμοποιώντας κάποια από τα αφύλακτα σημεία της μεθορίου. Όμως, εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν πριν περάσουν τα σύνορα.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες του, ενώ οι τρεις Αλβανοί συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, η οποία τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης