Πέραμα: Εντυπωσιακές εικόνες από την ανέλκυση του Corfu Island που βυθίστηκε το 1986

corfuisland_1

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο βυθίστηκε στις 20 Μαΐου 1986 – Η ανέλκυσή του γίνεται στο πλαίσιο απομάκρυνσης των ναυαγίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ελευσίνας 

Στην ανέλκυση του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «ΚΟΡΦΟΥ ΑΪΛΑΝΤ», που βυθίστηκε πριν 32 χρόνια, στις 20 Μαΐου 1986 στην επισκευαστική βάση του Λιμένα Πειραιώς στο Πέραμα προχώρησαν οι αρμόδιοι.

Η ανέλκυση έγινε στο πλαίσιο της εντολής του υπουργού Ναυτιλίας για άμεση απομάκρυνση των ναυαγίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ελευσίνας.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε σήμερα. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας, την ανέλκυση ανέλαβε η πραγματοποιήσει η εταιρεία GREEK DIVING CENTER ΕΠΕ, αζημίως για το Ελληνικό Δημόσιο.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες από την ανέλκυση:

corfuisland
corfuisland2
corfuisland3

corfuisland4
corfuisland5
corfuisland6

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Αλλα μπνταλλα

ΠΟΛΥ εντυπωσιακες!!!! για βραβειο ο φιλος!!! το νασιοναλ τζεογκραφικ σε χρειαζεται......ΑΜΕΣΑ!!!

β ουγκώ

Πραγματικά άθλιες φωτογραφίες που γίνονται πλήρως ελεεινές όντας και κόντρα στον ήλιο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

103545

Στην ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρεται ότι «οι Μονάδες αποϊδρυματοποίησης - αποασυλοποίησης των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από Κράτος και Ευρωπαϊκή Ένωση περνάνε από face control τους ασθενείς. Όποιος δεν τους κάνει, με τη διαδικασία των εισαγγελικών εντολών, τον ξεφορτώνονται στο Δρομοκαϊτειο»

20595882

Η πρώτη πανσέληνος του έτους συνδυάστηκε με μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενώ ταυτόχρονα το φεγγάρι βρισκόταν στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς του από τη Γη (στο περίγειο) και έτσι φαινόταν πιο μεγάλο και φωτεινό, αλλά και πιο σκουροκόκκινο λόγω της έκλειψης