Ηλεία: Κέρασε μπακλαβά δυο νεαρούς κι εκείνοι την ξάφρισαν

Ηλεία: Κέρασε μπακλαβά δυο νεαρούς κι εκείνοι την ξάφρισαν

Η καλοκάγαθη 78χρονη δεν σκέφτηκε το κακό, όταν οι δυο νεαροί βγήκαν από ένα αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι της και της ζήτησαν νερό

sul07
Προθυμοποιήθηκε να... γλυκάνει δύο άγνωστους νεαρούς οι οποίοι της ζήτησαν νερό προσφέροντάς τους λίγο από τον μπακλαβά που είχε φτιάξει, μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Μάκιστο της Ζαχάρως, αλλά εκείνοι την... πίκραναν για τα καλά αρπάζοντας τις οικονομίες της για «ευχαριστώ»!

Η καλοκάγαθη 78χρονη δεν σκέφτηκε το κακό, όταν οι δυο νεαροί βγήκαν από ένα αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι της και της ζήτησαν νερό. Αντίθετα, προσφέρθηκε να τους φιλέψει το γλυκό της. Όμως, ώσπου να το σερβίρει, οι άγνωστοι βρήκαν πού φύλαγε 950 ευρώ, τα άρπαξαν και μπήκαν τρέχοντας στο αυτοκίνητό τους με το οποίο έγιναν καπνός! Η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησε αστυνομικούς του τμήματος Ζαχάρως, που σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων. Τουλάχιστον, όμως, της έμεινε ο... μπακλαβάς που δεν πρόλαβαν να φάνε οι δράστες!

*** Ένας 28χρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ως δράστης της κλοπής που είχε γίνει στις 11 Απριλίου στο σπίτι ενός 72χρονου σε περιοχή της Καστοριάς, από το οποίο είχαν κάνει φτερά 370 ευρώ, δυο χαρτονομίσματα δολαρίων και ένα προσωπικό αντικείμενο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης