Ανήλικοι «ποντικοί» άρπαξαν χρυσαφικά από σπίτι στην Πάτρα

Ανήλικοι «ποντικοί» άρπαξαν χρυσαφικά από σπίτι στην Πάτρα

Τα κοσμήματα αγγίζουν τα 3.000 ευρώ - Εντοπίστηκε και προσήχθη ο ένας

kosmimata
Βρήκαν μισάνοιχτο λόγω της ζέστης το παράθυρο του σπιτιού ενός 65χρονου στην Πάτρα τρεις πιτσιρικάδες και δεν δίστασαν να τρυπώσουν μέσα χωρίς να τους αντιληφθεί ο ιδιοκτήτης.

Ερεύνησαν αθόρυβα το δωμάτιο όπου μπήκαν και ανακάλυψαν τα χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ, τα οποία «βούτηξαν» και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ωστόσο, ο 65χρονος τους είδε να... πηδούν από το παράθυρο και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι κατάφεραν μετά από λίγο να εντοπίσουν ένα από τους ανήλικους δράστες.

Ο λιλιπούτειος διαρρήκτης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου αποκάλυψε τα ονόματα των δυο ανήλικων συνεργών του που αναζητούνται και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ σε βάρος των γονέων και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

*** Ξεκλείδωτο είχε αφήσει το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στην πόλη της Δράμας ο ιδιοκτήτης του την προηγούμενη Τρίτη κι έτσι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία άγνωστοι για να αρπάξουν από μέσα 945 ευρώ και διάφορα έγγραφα και μικροαντικείμενα. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο Ελλήνων ηλικίας 43 και 40 χρόνων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 350 ευρώ και μέρος των υπόλοιπων κλοπιμαίων. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή, υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

*** Από μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα εισέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας σε μια μονοκατοικία στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας ένας 25χρονος Έλληνας, ο οποίος άρπαξε τις οικονομίες των ενοίκων και διέφυγε. Όμως, συνελήφθη αργά το απόγευμα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας που βρήκαν πάνω του μέρος του κλεμμένου ποσού και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος του, με την οποία τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης