Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα σε Καβάλα και Φλώρινα

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα σε Καβάλα και Φλώρινα

Δύο Έλληνες ηλικίας 71 και 67 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας και ένας Σκοπιανός παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας

syllipsi-xeiropedes
Σε κρύπτη για λαθραία πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού που διακινούσαν στην Χρυσούπολη της Καβάλας είχαν διαμορφώσει τη... μοτοσικλέτα τους δύο Έλληνες ηλικίας 71 και 67 χρόνων, οι οποίοι είχαν γεμίσει με χιλιάδες παράνομα εμπορεύματα και μια αποθήκη που χρησιμοποιούσαν.

Η δραστηριότητα των δυο ηλικιωμένων εξακριβώθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Νέστου, οι οποίοι έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν τα συνολικά 10.410 πακέτα τσιγάρων, τις 516 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 25 κιλών και 800 γραμμαρίων, καθώς και πλήθος ειδών καπνίσματος, κανένα από τα οποία δεν έφερε την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Έτσι, κατασχέθηκαν μαζί με τη μοτοσικλέτα, ενώ οι διακινητές συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Ειδικές κρύπτες στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε φτιάξει ένας 41χρονος Σκοπιανός, για να μεταφέρει λαθραία καπνικά προϊόντα από την πατρίδα του στην Ελλάδα. Ο αλλοδαπός υποβλήθηκε σε έλεγχο στην Φλώρινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων Κιλκίς, οι οποίοι ανακάλυψαν τις κρυψώνες και βρήκαν μέσα 500 πακέτα χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Μαζί με τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκε το όχημα του 41χρονου, ο οποίος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης