Χουλιάρας: Φόρος και σε εκπαιδευτικό υλικό

Χουλιάρας: Φόρος και σε εκπαιδευτικό υλικό

Η ανάρτηση αγανάκτησης του καθηγητή σεισμολογίας και διευθυντή ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών Γεράσιμου Χουλιάρα στο Facebook

hoy04
Την αδικία του φορολογικού συστήματος αναδεικνύει η ανάρτηση του καθηγητή σεισμολογίας και διευθυντή ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών Γεράσιμου Χουλιάρα στο facebook που όπως αναφέρει για εκπαιδευτικό υλικό που παρήγγειλε από το εξωτερικό κόστους 100 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει φόρο 39 ευρώ.

Συγκεκριμένα ο κ. Χουλιάρας ανήρτησε στο facebook πέντε φωτογραφίες που συνοδεύονταν και από τα εξής: «τράβα μάθε στα παιδιά γράμματα ... 24% Φόρος Εισαγωγής από το Τελωνείο του Αεροδρομίου Αθηνών σε Εκπαιδευτικό Υλικό για σχολεία, πχ. Σειμόμετρο (με ελατήριο, μαγνήτη, πηνίο κτλ) εκτίμηση αξίας 100€ !!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ: Φόρος 24.00€+15.00€ έξοδα εκτελωνισμού = Σύνολο ΦΟΡΟΥ 39€ ....στα 100€ που εκτιμήθηκε η αξία του !!!»

Φυσικά υπήρξαν πολλά σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους του κ. Χουλιάρα ο οποίος σε κάποιο από αυτά απάντησε: ««Τα εκπαιδευτικά είχαν εξαίρεση ως πριν λίγο, 3 χρόνια αυτά βάζω στα σχολεία και μου ερχόντουσαν σε 3 ημέρες κατευθείαν στο Αστεροσκοπείο. Τώρα είναι από τις 16/5 !!!! στο αεροδρόμιο και ψάχνει το τελωνείο την αξία και τους φόρους !!!!».

Κλείσιμο
xouliaras_facebook
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης