Κρήτη: Ανήλικη έπεσε στο κενό και στάθηκε... «όρθια»!

c1dd5d02a53393b90e2a74bac172ee9f

Θα πρέπει να σημειωθεί πως παρά την πτώση της, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία - Άγνωστες οι συνθήκες της πτώσης

Σε συναγερμό τέθηκε το μεσημέρι το ΕΚΑΒ όταν μια ανήλικη κοπέλα, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες έπεσε στο κενό στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Στο σημείο όπου έγινε το περιστατικό έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ που πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στην κοπέλα η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως παρά την πτώση της, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία. Μάλιστα διατηρούσε τις αισθήσεις της και είχε πλήρη επαφή με το περιβάλλον.

Το περιστατικό συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αφού δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί αν η ανήλικη “βούτηξε” στο κενό μετά από δική της απόφαση ή αν επρόκειτο για ατύχημα.

Πηγή: cretapost.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

103545

Στην ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρεται ότι «οι Μονάδες αποϊδρυματοποίησης - αποασυλοποίησης των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από Κράτος και Ευρωπαϊκή Ένωση περνάνε από face control τους ασθενείς. Όποιος δεν τους κάνει, με τη διαδικασία των εισαγγελικών εντολών, τον ξεφορτώνονται στο Δρομοκαϊτειο»

20595882

Η πρώτη πανσέληνος του έτους συνδυάστηκε με μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενώ ταυτόχρονα το φεγγάρι βρισκόταν στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς του από τη Γη (στο περίγειο) και έτσι φαινόταν πιο μεγάλο και φωτεινό, αλλά και πιο σκουροκόκκινο λόγω της έκλειψης