Νεαρές Ρουμάνες έκλεβαν κοσμήματα στην Σαντορίνη

Νεαρές Ρουμάνες έκλεβαν  κοσμήματα στην Σαντορίνη

Οι  νεαρές και όμορφες Ρουμάνες «τουρίστριες» που δοκίμαζαν κοσμήματα ήταν το «δόλωμα» για να αποσπαστεί η προσοχή του ιδιοκτήτη του καταστήματος, ώστε οι άνδρες συνεργοί τους να κλέψουν ανενόχλητοι ό,τι μπορούσαν… Όμως, ένα από τα θύματα αποδείχθηκε ιδιαίτερα «σκληρό καρύδι» και τις συνέλαβε μόνος του ...

Οι  νεαρές και όμορφες Ρουμάνες «τουρίστριες» που δοκίμαζαν κοσμήματα ήταν το «δόλωμα» για να αποσπαστεί η προσοχή του ιδιοκτήτη του καταστήματος, ώστε οι άνδρες συνεργοί τους να κλέψουν ανενόχλητοι ό,τι μπορούσαν… Όμως, ένα από τα θύματα αποδείχθηκε ιδιαίτερα «σκληρό καρύδι» και τις συνέλαβε μόνος του!

Τα  δύο ζευγάρια των αλλοδαπών  είχαν κλέψει με την μέθοδο της απασχόλησης μια κασετίνα με κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ στα Φηρά της Σαντορίνης, αλλά δεν ήξεραν ότι οι κινήσεις τους είχαν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Όταν ο ιδιοκτήτης είδε το βίντεο, έριξε… «σύρμα» σε όλους τους συναδέλφους του στο νησί! Έτσι, όταν έκαναν την δεύτερη απόπειρά του σε κατάστημα με τουριστικά είδη στο Καμάρι, ο ιδιοκτήτης είχε το νου του.

Μόλις  προσπάθησαν να τον κλέψουν,  τσάκωσε τις δύο αλλοδαπές και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι δύο άνδρες που τις συνόδευαν κατάφεραν να διαφύγουν προσωρινά, αλλά ο ένας από αυτούς συνελήφθη στο λιμάνι της Σαντορίνης την ώρα που επιχειρούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής. Σε ένα διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου έμεναν τα δύο ζευγάρια, κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός κλεμμένων χρυσών κοσμημάτων, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα και μια ζυγαριά ακριβείας η οποία χρησίμευε για τη ζύγιση και τη μεταπώληση του χρυσού!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kalamarakia01

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ φέρονται να αφαίρεσαν τους σκληρούς δίσκους από τους υπολογιστές και την ταμειακή μηχανή, προκειμένου να διασταυρώσουν αν ο καταστηματάρχης είχε φροντίσει να κόψει τις αποδείξεις που αντιστοιχούν στα δελτία παραγγελίας που έχουν αναρτήσει οι δυσαρεστημένοι πελάτες στον τουριστικό οδηγό tripadvisor

17
kanakakis0

Στόχος του υποψηφίου δημάρχου Κηφισιάς είναι η διασφάλιση πρόσθετων πόρων για το Δήμο και η διοχέτευσή τους σε έργα αναγκαία για τη βελτίωση της καθημερινότητας και όχι σε έργα βιτρίνας.