Υποχωρεί η θερμοκρασία στα κανονικά για την εποχή επίπεδα

Τοπικές μπόρες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες

Την Τρίτη στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται τοπικές βροχές και πιθανόν λίγες πρόσκαιρες καταιγίδες με βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Στη βόρεια Ελλάδα προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από τις βραδινές ώρες στα βορειοανατολικά πιθανόν να είναι έντονες ...

Την Τρίτη στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται τοπικές βροχές και πιθανόν λίγες πρόσκαιρες καταιγίδες με βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Στη βόρεια Ελλάδα προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από τις βραδινές ώρες στα βορειοανατολικά πιθανόν να είναι έντονες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και από τις απογευματινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νοτιότερα τμήματα τοπικά μέχρι 6 μποφόρ στρεφόμενοι από τις βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια σε βόρειους 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο.

Την Τετάρτη στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 7 μποφόρ με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή πτώση σε όλη τη χώρα.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγη πρόσκαιρη τοπική συννεφιά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά θα είναι αίθριος αλλά από τις μεσημεριανές ώρες θα αναπτυχθεί αραιή συννεφιά στα δυτικά και βόρεια που στα βορειοδυτικά τις βραδινές ώρες θα αυξηθεί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο.

Το Σάββατο στη δυτική και βόρεια Ελλάδα προβλέπεται αραιή συννεφιά κατά τόπους πιο πυκνή με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος αλλά από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθεί αραιή συννεφιά στα ηπειρωτικά. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο.

Την Κυριακή στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες. Στο Αιγαίο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

     Τη Δευτέρα προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανόν λίγες καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Στα νησιά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

3000px-2018_10_17-Press_Conference_SNFCC-Nikos_Karanikolas-6057

Απολογισμός ενάμιση χρόνου λειτουργίας του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Αμοιβαίες φιλοφρονήσεις αλλά και αιχμές μεταξύ κυβέρνησης και Δρακόπουλου κατά την πρώτη συνέντευξη τύπου στο ΚΠΙΣΝ

agi_oros

Κυρώσεων συνέχεια μετά το «σχίσμα» μεταξύ του Πατριαρχείου Μόσχας και του Οικουμενικού Πατριαρχείου με αφορμή την αναγνώριση της ανεξαρτησίας της Ουκρανικής Εκκλησίας από το Φανάρι - Κάντε δωρεές και προσκυνήστε στα ρωσικά μοναστήρια, η προτροπή

6